Hitta till oss

Från söder om Mälaren via E4 och E20

En betalfärja (40 kr/enkelresa) går från Slagsta i Botkyrka till Ekerö. Färjealternativet ger c:a 35 km kortare väg än att fortsätta E4 norrut via Essingeleden och Tranebergsbron till Brommaplan. Aktuella avgångstider får man genom att klicka på tidtabellen.Observera att avgångstiderna gäller från Ekerö mot Slagsta. Från Slagsta går färjorna 15 min. senare.

Från Norr om Mälaren via E4 och E18 (från Norrtälje)

Kommer man på E18 från Norrtälje-hållet skall man fortsätta följa E18 och vid korsningen med E4 välja att köra E4 söderut mot Stockholm C.
Färdas man på E4 skall man välja avfarten vid Haga Norra för fortsatt färd mot Solna/Sundbyberg/Vällingby. Man kommer att passera Råsunda fotbollsstadion (på höger sida). Efter ytterligare c:a 1 km kör man "rakt fram" genom en rondell och efter ytterligare c:a 500m skall man svänga vänster mot Brommma/Vällingby.
(Kommer det fram en stor blå industribyggnad märkt "Siemens Elema" på höger sida har man kört förbi avfarten!).
Kommer man upp på en bro och ser Carlsberg - ett stort bryggeri, f.d. Pripps - då är man på rätt väg. Och det är "bara" några kilometer kvar "rakt fram" till Brommplan. När man kommer fram till en stor rondell - då är man vid Brommmaplan och det är bara att köra "rakt fram" mot Ekerö.

Från Norr om Mälaren via E18 (från Enköping)

Följ E18 mot Stockholm C via Solvalla travbana och Bromma flygfält. När man passerat hela flygfältsområdet och det går att svänga av till höger har man kommit till Kvarnbacken, där det står en gammal väderkvarn. Efter att ha svängt höger är man på Kvarnbacksvägen som leder till Brommaplan - en stor rondell. Kör "rakt fram" genom rondellen för fortsatt färd mot Ekerö.

Från Brommaplan till vårt företag

Från Brommaplan till Ekerö Centrum efter Drottningsholmsvägen är det c:a 10 km. På vägen passerar man Nockebybron och Brostugan på Kärsön där det varje onsdagkväll under sommarhalvåret är stor samling för inbördes beundran av motorcyklar och bilar. Sedan kommer Drottningsholms slott och slottspark, varefter "landet" tar vid. Lovön ägs huvudsakligen av Slottsförvaltningen och Domänverket som motverkat urbanisering av ön. På nedanstående karta går det att följa den fortsatta vägen. Strax före en bro till Ekerön och Ekerö Centrum svänger vår väg av till höger mot Fätentuna och Stenhamra och färden fortsätter alltså på Lovön. Efter c:a 2 km kommer man till Lullehovsbron som förbinder Lovön med Färingsö (eller Svartsjölandet som det hette tidigare). Efter ytterligare 2 km på Färingsö kommer man till Mörbyvägen, en avtagsväg till höger vid en bilverkstad "Svanhagens Bil- o. Däckservice".
Efter c:a 500m på Mörbyvägen ser man en större blå byggnad. Där har vi vårt "labb". Kör man fram till och svänger in på Vårdagsvägen och sedan fortsätter vidare till Brittsommarvägen 2 har man kommit till vårt kontor

Se även nedanstående kommunkarta med tilläggsinformation